Netwerkavond 100 Talentvolle Vrouwen

15 september 2014, Jules Verne

Door Redactie

100 Talentvolle Vrouwen

‘100 Talentvolle Vrouwen’ is voor de deelnemers een gratis initiatief, waarin vrouwen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis naar (ander) werk. Elke eerste maandagavond van de maand is er een workshopavond. Met dit initiatief krijgt het zelfvertrouwen en het lef van de deelnemende vrouwen een enorme boost. Deze ontdekkingsreis in een groep gelijkgestemde vrouwen uit de omgeving, zorgt voor steun en herkenning, leuke en nuttige contacten én plezier. Tijdens de netwerkavonden en workshops wordt toegewerkt naar een vrijwillige stagedag.

Netwerken!

Wil je meer weten over dit initiatief en deelnemers van afgelopen edities of de huidige editie ontmoeten? Kom langs op onze netwerkavond! Deze is op 15 september aanstaande in Jules Verne, Raadhuisplein 3, te Apeldoorn. We vertellen graag meer over het initiatief. Leuk als je erbij bent!

Consumpties zijn die avond voor eigen rekening.

Meedoen?

Vrouwen uit Apeldoorn en omgeving die werk zoeken of zich willen oriënteren op verandering van werk kunnen zich aanmelden. Dat kan via de website www.100talentvollevrouwen.nl of door een mail te sturen naar info@100talentvollevrouwen.nl. Deelname is gratis; in sommige gevallen zijn consumpties voor eigen rekening.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?