Netwerkevent , ‘The sky is the limit’

13 maart 2018, van 13:30 tot 17:30, van der Valk Hotel Apeldoorn

Door Agenda

Op dinsdag 13 maart 2018 komen ondernemers uit regio Apeldoorn bijeen om te netwerken en elkaar te inspireren tijdens De Netwerkvloer Apeldoorn. Na voorgaande succesvolle edities is het gloednieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn het decor voor veel ondernemers om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit jaar op een wel heel bijzondere manier: de zakelijke kick-off voor ondernemers en hun netwerk.

‘Real life’ contact

De Netwerkvloer creëert een beurs in intieme setting waarmee persoonlijke interactie wordt gestimuleerd. Deze succesformule brengt ondernemers op een toegankelijke manier in ‘real life’ met elkaar in contact. Interessante  nieuwe connecties worden gelegd, kennis en ervaringen gedeeld en aanbevelingen gedaan. De Netwerkvloer  zorgt er voor dat het netwerken zo optimaal mogelijk plaatsvindt.

Interessante ontmoetingen

Ondernemers uit verschillende branches profileren zichzelf en hun bedrijf door deel te nemen als exposant,  waarbij ze eveneens hun zakelijk netwerk uitnodigen. Het onderhouden van goede contacten draagt namelijk bij aan een vertrouwelijke zakelijke relatie. De Netwerkvloer brengt bedrijven en bezoekers samen. Daarnaast maken de verschillende exposanten ook kennis met elkaar. Het netwerkevent in Apeldoorn kan zomaar het cruciale contact voor u als ondernemer opleveren.

Netwerken op grote hoogte

Uitzonderlijk tijdens De Netwerkvloer Apeldoorn is de mogelijkheid tot netwerken op grote hoogte. Reserveer een vliegticket en neem samen met uw zakenrelatie plaats in een helikopter voor een inspirerend gesprek met uniek uitzicht op Apeldoorn. Uw netwerkervaring wordt letterlijk naar een hoger niveau getild.

Meer informatie en een lijst met deelnemende bedrijven vindt op: www.denetwerkvloer.nl

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen als exposant of als bezoeker op dit Event!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?