Never Mind The Hype

3 oktober 2014, om 20:30, Gigant

Door Redactie

Get Your Gun

Op vrijdag 3 oktober is de popzaal in Gigant volledig in het thema van Never Mind The Hype met optredens van garagebands The 1st, Get Your Gun en Double Veterans. Met deze clubavond wil Gigant schmieren, knallen en beuken met het beste en/of nieuwste uit de hoek van de garage, psychedelica en rock. De deuren gaan om 20:00 open en het progamma begint om 20:30 uur.
De toegang is €7,50 / €5,00 (voor vrienden van Gigant).

The 1st
The 1st is een Deense band die in 60’s beat en garage gedrenkte rockmuziek maakt. Catchy riffs en refreinen, overgoten met de juiste portie psychedelica en gruizige gitaren. The 1st bestaat o.a. uit twee leden van de Deense surf garage sensatie The Good The Bad.

Get Your Gun
Het eveneens Deense Get Your Gun kwam eerder dit jaar met debuutalbum The Worrying Kind, wat door muziekblad OOR een “gewelddadig sterk debuut” werd genoemd. De drie heren van Get Your Gun brengen een mix tussen de agressieve aard van stonerrock, de Scandinavische melancholie en de donkerste verhalen van country en folk. Resultaat is een constante dualiteit tussen gezag en breekbaarheid.

Double Veterans
Double Veterans is een psychedelische garageband uit België waarvan de leden oplettend geluisterd hebben naar de platencollectie van hun ouders. Althans, als die ouders een goede hoop fatsoenlijke 60s rock en 70s psychedelische rock bezitten. Deze band schuurt en schaaft de properheid weg tot een lichtjes ontstemde, noisy garagerock te vinden is.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?