Nick Vujicic naar Omnisport Apeldoorn met de Zandtovenaar en Martin Brand

24 september 2016, van 20:00 tot 22:30, 22,50

Door Redactie

De bekende Australische spreker en inspirator Nick Vujicic, die geboren is zonder armen of benen, komt op 24 september 2016 voor een bijzonder evenement naar het Omnisport in Apeldoorn dat georganiseerd wordt door de Basis. Aan het evenement wordt verder meegewerkt door Gert van de Vijver, de Zandtovenaar, Sir5 en Martin Brand. Het evenement biedt ruimte aan 7000 bezoekers. Nick is een wereldwijd bekende spreker, die in 59 landen sprak voor miljoenen mensen. Kaarten voor het evenement met Nick kosten in de voorverkoop tot 1 augustus € 19,50 en kunnen worden gereserveerd op www.basis.cc/nick. Na 1 augustus kosten de kaarten voor de avond € 22,50.

Nick Vujicic is een internationaal bekende spreker. Sinds hij voor het eerst in het openbaar sprak, heeft Nick over de hele wereld gereisd en zijn verhaal in 59 landen aan miljoenen mensen verteld. Hij kreeg wereldwijde bekendheid door zijn optredens in de Oprah Winfrey Show. In Nederland was hij te zien bij Humberto Tan. Hij schreef verschillende boeken, waarvan er vijf ook in het Nederlands zijn verschenen. Zijn meest recente boek is ‘Leven zonder beperkingen / niets is onmogelijk’.

Naast Nick Vujicic maakt de organisatie nu ook de rest van het programma bekend. Zo zal ook Gert van de Vijver, de Zandtovenaar, te zien zijn in het Omnisport. Gert is ondermeer bekend van zijn tv-serie ‘De Zandtovenaar’ en zijn werk met artiesten als Edsilia Rombley, Janine Jansen en Marco Borsato. Daarnaast zullen ook Martin Brand en Sur5 een muzikale bijdrage leveren aan het programma.

Kaarten kunnen gereserveerd worden op www.basis.cc/nick. Het programma begint om 20.00 uur.

De Nederlandse tour van Nick Vujicic wordt georganiseerd in samenwerking met Hour of Power. Het evenement in Apeldoorn wordt mede mogelijk gemaakt door de partners Compassion Nederland, De Evangelische Omroep en Uitgeverij Kok.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?