Nieuw Apeldoorns evenement: Hardloverz

27 december 2014 - 28 december 2014, van 21:30 tot 04:00, Americahal

Door Agenda

Pure House Events bv

Hardstyle liefhebbers opgelet! Zet het nu alvast in je agenda, want er is een keihard nieuw evenement op komst: HARDLOVERZ! Op zaterdag 27 december aanstaande wordt dit feest voor de aller eerste keer georganiseerd in de Americahal te Apeldoorn. Na een succesvolle bijna uitverkochte editie van Winterloverz afgelopen jaar in de Americahal, was het nu een keer tijd om de hardstyle fanaten te trakteren. Samen schudden we de winterdepressie van ons af!

Line-up

Niet geheel onbelangrijk: de line up. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de Americahal omgetoverd in een wereld voor de echte hardstyle liefhebber. Van 21.30 tot 04.00 staan de boxen op het maximale volume. De stage wordt gevuld met alleen de allerbeste Hardstyle rockers. Maar wie dan? Naast Apeldoorns eigen talent Michael, zullen grote namen als D-Block & S-Te-Fan, Digital Punk, Dr. Rude, Frontliner en Ran-D de stage betreden. De avond wordt gehost door MC Da Syndome en MC Omen.

Tickets

Het aantal tickets voor HARDLOVERZ, is gezien de capaciteit van de locatie, beperkt, dus wil je zeker zijn van toegang, check dan snel onze website www.hardloverz.com. De Early bird & Late Bird tickets zijn reeds uitverkocht! De regular tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 17,50. Hardloverz is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Een ticket bestellen of nieuwsgierig naar alle informatie over Hardloverz? Check dan www.hardloverz.com of bezoek onze Facebook-pagina.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?