Nieuw in Apeldoorn: Fashion High Tea

9 september 2017, van 15:00 tot 20:00, City Lounge, Stationsstraat 297, Apeldoorn, € 43,50

Door Agenda

Apeldoorn krijgt er een nieuw evenement bij. Op 9 september wordt voor de eerste keer de Fashion High Tea georganiseerd in City Lounge aan de Stationsstraat 297. De naam zegt het al: de Fashion High Tea is een combinatie van mode en high tea. Gasten zijn welkom vanaf 15.00 uur, de Fashion High Tea duurt tot 20.00 uur.

Tijdens het event laten Nederlandse en Afrikaanse ontwerpers de lokale en internationale modetrends zien. Hun ontwerpen worden op de catwalk geshowd door donkere en blanke modellen van Catwalk4U. Tussendoor genieten bezoekers van heerlijke drankjes en hapjes en entertainment.

Opbrengst voor goed doel
Door erbij te zijn dragen bezoekers een steentje bij aan een beter leven voor mensen in dorpen in Kenia. Want Fashion High Tea doneert een deel van de opbrengst van de ticketverkoop aan Pamoja Kenia, een stichting die water- en sanitatieprojecten uitvoert in het binnenland van Kenia.

Culturen verbinden
De Fashion High Tea wordt georganiseerd door Caroline Omondi-Pouw. Zij is Keniaanse, maar woont sinds 7 jaar in Nederland. Zij heeft zelf ervaring als model en zet zich graag in voor de gemeenschap. ‘Met de Fashion High Tea wil ik verbinding maken tussen de Keniaanse en Nederlandse cultuur’, vertelt Caroline. ‘Onze gasten kunnen contacten leggen, netwerken en zaken met elkaar doen. Daarnaast geeft de Fashion High Tea modeontwerpers en artiesten van beide gemeenschappen een platform om hun werk en talent te showen. De Fashion High Tea moet een jaarlijks event worden. Zo wil ik de kunst van mode en opkomende modeontwerpers verbinden met liefdadigheidsorganisaties bij het bereiken van hun doelen.’

Tickets kopen
Tickets voor de Fashion High Tea zijn voor € 43,50 te koop via Eventbrite. De prijs is inclusief welkomstdrankje, thee of koffie, high tea lekkers, Keniaanse snacks en goodiebag.

Meer informatie:
www.pamoja-kenya.com.
www.fashionhightea.eu

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?