Nieuw Netwerk: De Apeldoornse Trouwspecialisten

29 augustus 2012, om 16:00, De Wilde Pieters

Door Redactie

Het aantal huwelijksvoltrekkingen in de Gemeente Apeldoorn blijft vrij constant en ligt tussen de 550 en 600 huwelijken per jaar.

Dit heeft een aantal ondernemers uit Apeldoorn en omgeving, die elkaar regelmatig tijdens zo’n bijzondere dag tegenkwamen, op het idee gebracht om hun krachten te gaan bundelen in een collectief: De Apeldoornse Trouwspecialisten.

De Apeldoornse Trouwspecialisten zijn inmiddels uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van 12 ondernemers en gaat officieel op 29 augustus a.s. van start. Elke ondernemer is al jaren actief in een bepaald onderdeel van een huwelijksdag. Dit collectief zien zij niet alleen als een voordeel voor zichzelf, maar zeer zeker ook voor toekomstige bruidsparen.

De kracht van dit collectief is, dat zij elkaar goed kennen en dat zij garant staan voor ieders afzonderlijke specialisme en kwaliteit. Er is regelmatig overleg om met elkaar te sparren over ideeën en de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van huwelijken. Uiteraard komt dit alles ten goede van het bruidspaar.

Symbolisch zal de samenwerking tussen de Trouwspecialisten op een zeer ludieke manier bekrachtigd gaan worden op 29 augustus a.s. door een bruidspaar en een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en dit samen met ons te vieren!
Locatie: De Wilde Pieters
Hoofdstraat 175
7311 AZ Apeldoorn

Datum: woensdag 29 augustus 2012
Tijd: 16.00 uur

Graag vernemen wij van u of u hierbij aanwezig kunt zijn. U kunt zich aanmelden bij José Kuipers.

Email: jose@fotokuipers.nl of tel: 06-48483200

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?