Nieuw: Orkest ‘Silver’ bij Markant

16 maart 2015, van 11:00 tot 12:30, Markant Apeldoorn

Door Agenda

archief Apeldoorn Direct

Op 16 maart start bij Markant een nieuw orkest: ‘Silver’. Een vrolijk orkest overdag, voor alle muzikanten die tijd en zin hebben om overdag samen muziek te maken. Het orkest wordt geleid door Anneke Frankenberg. Het orkest kent 10 repetities op maandagen tussen 11.00 en 12.30 uur. Inschrijven kan vanaf nu, o.a. via de website van Markant.

‘Silver’ is een orkest voor muzikanten met uiteenlopende achtergronden en voorkeuren.  Bijvoorbeeld voor wie het instrument weer eens wil oppakken om muziek te maken, of voor wie altijd al graag met anderen had willen samenspelen maar dat nooit eerder heeft gedaan.

Het repertoire is divers: Van De vier jaar getijden van Vivaldi tot delen uit Fiddler on the Roof. Alles is mogelijk, afhankelijk van de samenstelling van de groep. Bij de eerste repetities worden de voorkeuren en wensen van de spelers geïnventariseerd en zo mogelijk bewerkt en op het repertoire gezet.

Het orkest staat onder leiding van Anneke Frankenberg; violiste en docente bij Markant. Zij heeft een jarenlange ervaring in het leiden van en arrangeren voor ensembles op uiteenlopend niveau, van heel diverse samenstelling en met verschillend repertoire. Het orkest is geschikt voor alle strijk-, snaar-, blaas- en toetsinstrumenten. Meer informatie: www.markantapeldoorn.nl.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?