Nieuw Seizoen Boek & Film van start

28 oktober 2014 - 20 oktober 2014, om 19:30, Gigant

Door Redactie

Dorsvloer vol confetti

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films bieden Gigant en CODA gezamenlijk de serie Boek & Film aan: een mooie gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien! Komend seizoen staan er weer prachtige verfilmingen op het programma zoals Dorsvloer vol confetti (28.10.2014), Een vlucht regenwulpen (25.11.2014) en Serena (28.04.2015).

Kaarten zijn per voorstelling te koop aan de kassa van Gigant. Wilt u voordelig alle voorstellingen van Boek & Film bezoeken? Dan raden wij u aan een passe-partout te kopen. Het nieuwe seizoen start dinsdag 28 oktober met Dorsvloer vol confetti.

Dorsvloer vol confetti van Franca Treur is de eerste Boek & Film van het nieuwe seizoen dat dinsdag 28 oktober in Gigant van start gaat. Iedere avond begint om 19.30 uur met een korte inleiding door filmdocent Harry Peters waarna u de film gaat kijken. U ontvangt eveneens een reader met informatie over het boek, de film, de acteurs en de regisseur. Wanneer u lid bent van een leesclub is het misschien een leuk idee om samen een voorstelling te bezoeken: zo maakt u een bijzondere avond van uw gezamenlijke passie!

Dorsvloer vol confetti gaat over de 12-jarige Katelijne Minderhout die in de jaren tachtig opgroeit in een Zeeuws strenggelovig boerengezin. Tussen haar zes broers is ze een eiland. Ze leeft in haar eigen wereld gevoed door familie- en bijbelverhalen, dorpsroddels en bekeringsgeschiedenissen. Lezen mag niet – dat houdt haar maar weg bij de waarheid, maar lezen en leren zijn voor haar de enige mogelijkheid om aan het benauwde leven te ontsnappen en om te worden wie ze wil zijn.

Andere data zijn 25 november 2014 (Een vlucht regenwulpen), 20 januari (A Most Wanted Man), 24 februari (filmtitel volgt), 31 maart (Ventoux) en 28 april (Serena) 2015.

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn). Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling. Wie alle zes de avonden bij wil wonen, kan het beste een passe-partout kopen à € 45,- voor leden/vrienden | € 55,- voor niet-leden/vrienden). Kaarten zijn ook online te bestellen via www.gigant.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?