Nieuw Seizoen MuziektheaterApeldoorn !

17 september 2015, van 19.30 tot 22.00, Orca, Germanenlaan 360 in Apeldoorn

Door joke dehnen

MUZIEKTHEATERAPELDOORN is de Musical- en Operettevereniging, die al jaren aan de weg timmert in Apeldoorn. Een vereniging met een missie en een visie. Genieten van zang en theater met als doelstelling de gemeenschap hiervan te laten genieten. Na de mooie en geweldige productie Titanic afgelopen jaar gaan zij er weer tegenaan met een selectie van diverse musicals zoals De Engel van Amsterdam, Les Miserables, The Sound of Music, De Jantjes, The Phantom of the Opera etc.

En in december 2017 gaan zij de nieuwe productie “A Christmas Carol” op het toneel in theater Orpheus in Apeldoorn brengen. De muzikale leiding ligt in handen van Gerard Geurts en de regie wordt verzorgd door Erik van der Zee. MuziektheaterApeldoorn biedt zangers en acteurs een mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zang en toneel. Er wordt hard gewerkt om enerzijds op te treden op diverse lokaties in Apeldoorn en omgeving en anderzijds aan de nieuwe, grote productie voor in het theater.

Zij nodigen iedereen uit om mee te doen! In de nieuwe productie zitten veel kleine en grote rollen voor jong en oud en meedoen kan altijd. Vanaf januari 2016 beginnen de audities. Hou de krant en de website van de vereniging in de gaten.

Wil je meedoen? Dat kan elke donderdagavond om 19.30 uur in het Gemeenschapshuis Orca, Germanenlaan 360 te Apeldoorn. Dat is de repetitieavond van de vereniging! Voor informatie kunt u mailen naar Gerrie Klomp, secretaris@muziektheaterapeldoorn.nl of neem contact op via www.muziektheaterapeldoorn.nl

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?