Nieuwe editie van AFTER HOURS met OIJ op 12 november in Klein Berlijn

12 november 2016, om 22:00, Klein Berlijn, Hoofdstraat 34, Apeldoorn, voorverkoop €8,00

Door Agenda

oij-pressfoto

AFTER HOURS brengt avontuurlijke elektronische livemuziek naar Apeldoorn! Op 12 november is het tijd voor de tweede editie van deze bijzondere samenwerking tussen Podium & Filmtheater Gigant en Klein Berlijn. Op deze avond kun je in een unieke underground setting in Klein Berlijn (Hoofdstraat 34) terecht voor one-man electropopband OIJ. De deuren van Klein Berlijn openen om 20:30 en het concert start om 22:00. Tickets kosten in de voorverkoop €8,00 en aan de deur €10,00.

OIJ
Deze one-man electropop band gaat niet enkel voor heerlijk dromerige catchy popsongs (denk SOHN en Flume), maar besteedt ook veel aandacht aan het visuele aspect. Samen met een Burning Man-expert bouwde hij vier maanden aan een LED-kooi waarvan hij nu onafscheidelijk is. OIJ (Only In Japan) is ook nog eens gezegend met een weergaloze stem. Wie heeft er dan nog een band nodig? Dat we hem in de gaten moeten houden bewees hij afgelopen jaar al met de oorwurm ‘Blinded’. Eerder dit jaar kon je OIJ al treffen op Eurosonic Noorderslag, Solar, Tweetakt en het Apeldoornse Afterslag.

AFTER HOURS
Klein Berlijn en Gigant slaan met AFTER HOURS de handen ineen en brengen avontuurlijke elektronische livemuziek in een unieke underground setting naar het restaurant aan de Hoofdstraat. Overdag genoot je er nog van een onschuldige salade, vanaf 20:30 uur gaan de tafels aan de kant en verplaatst men zich naar de kelder voor een schaamteloos dansfeest. Met om 22:00 uur altijd een actuele en verrassende live-act! Bruiswater maakt plaats voor bier en de enige groente die je nog tegen gaat komen, is de komkommer in je gin-tonic. De capaciteit is gering en daarmee de saamhorigheid maximaal.

Neem voor meer info contact op met Inge Weterings (marketing Gigant): 055 -521 6346 / i.weterings@gigant.nl

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?