Nieuwe Expositie in Kunststudio Mirjam Tiggeloven

12 april 2015 - 10 mei 2015, Rietdekkersdreef 820, Apeldoorn

Door Agenda

Van zondag 12 april tot zondag 10 mei 2015 is er in de Kunststudio aan de Beekstraat 34 te Apeldoorn een expositie van de Kunst van Karin Schoonewelle en Klaske Vrieswijk. Een bijzondere expositie met kunstwerken van verschillende materialen, gemaakt met verschillende technieken zoals: brons, mixed-media, steen en hout.

Karin Schoonewelle:

De keuze van onderwerpen voor bronzen beelden zoekt zij in de directe omgeving. Karin probeert met haar werk net dat speciale moment van intimiteit tussen mensen vast te leggen. Haar unieke mixed-media beelden tonen trotse, sterke vrouwen en mannen met toch een zekere kwetsbaarheid.

Klaske Vrieswijk:

Klaske werkt met verschillende materialen, zoals steen, hout en brons. met name Albast heeft haar voorkeur en dit combineert zij graag met andere materialen. Wat haar vooral bezig houdt in haar werk is het licht en evenwicht. Wat is de invloed van het licht op het materiaal, de structuur en de vorm. Klaske is altijd op zoek naar de balans die het beeld versterkt. Zij haalt haar inspiratie uit de dingen om haar heen, soms ook uit de oervorm van de steen of het hout.

Openingstijden

ma: 13:00 – 16:00
wo: 13:00 – 16:00
do: 11:00 – 16:00
za: 13:00 – 16:00 en
volgens afspraak

Kunststudio Mirjam Tiggeloven: http://www.kunststudiomirjamtiggeloven.nl/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Kunst Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?