Nieuwe workshops bij ‘100 Talentvolle Vrouwen’

2 januari 2015, van 19:15 tot 21:30, Foenix (Kringloopwinkel), Aruba 6, 7332 BK Apeldoorn

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Op maandag 2 februari organiseert 100 Talentvolle Vrouwen weer een workshopavond. Vrouwen uit Apeldoorn en wijde omgeving die willen nadenken over een volgende stap in hun loopbaan, zijn van harte welkom bij deze gratis bijeenkomst. De avond vindt plaats bij Foenix (Kringloopwinkel), Aruba 6, 7332 BK Apeldoorn. Vanaf 19.15 uur ben je welkom; de bijeenkomst is van 19.30-21.30 uur.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost.

Keuze uit drie workshops

Op 2 februari kun je kiezen uit drie verschillende workshops. Een talentenworkshop, waarbij je aan de slag gaan met het vinden en benoemen van je talenten. In de workshop over netwerken worden verschillende oefeningen gedaan, en zul je je realiseren dat je een groter netwerk hebt dan gedacht, dat prima bruikbaar is in je zoektocht naar werk. In de derde workshop geeft gewoontetrainer Bastiaan van Gils een introductie in een werkzame aanpak om nieuwe gewoontes te ontwikkelen. Op de website www.100talentvollevrouwen.nl kun je je aanmelden voor de workshop van je keuze.

Vrijwillige stagedag in voorjaar

Met de netwerkavonden (elk kwartaal) en workshops wordt toegewerkt naar een vrijwillige stagedag in februari of maart. Je gaat zelf op zoek naar een bedrijf waar jij je talenten wilt laten zien én waar een kijkje in de keuken kunt nemen. Die positieve ervaring en de contacten binnen bedrijven, geven de zoektocht naar werk een enorme impuls.

‘100 Talentvolle Vrouwen Event’ op 6 maart

Traditiegetrouw vindt in de week vóór Internationale Vrouwendag (8 maart) het ‘100 Talentvolle Vrouwen Event’ plaats. Verschillende vrouwen vertellen op eigen wijze op welke manier zij actief waren en waar dat hun heeft gebracht. Oude-deelnemers, deelnemers, deelnemende bedrijven en sponsors zijn daarbij van harte welkom. Voor iedereen is dus een prima gelegenheid om uit te wisselen én om te netwerken.

Meer info en aanmelding: www.100talentvollevrouwen.nl of bel Dieuwke de Boer, 06-48945998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?