Nieuwe workshops bij het Royal Talens Experience Centre!

23 juni 2017, van 12:30 tot 15:00, Royal Talens Experience Centre, Sophialaan 46, Apeldoorn

Door Agenda

Portretschilderen voor beginners  OF de workshops Mixed Media

Op vrijdag 23 juni wordt de workshop ‘Portretschilderen voor beginners’ gegeven door beeldend kunstenaar Merel Jansen. Op zaterdag hebben we in de ochtend en in de middag een workshop ‘Mixed Media’, gegeven door Siona Snel. De workshops zijn in het Royal Talens Experience Centre aan de Sophialaan 46 te Apeldoorn.

Tijdens de workshop ‘Portretschilderen voor beginners’ worden er door kunstenaar Merel Jansen tips en trucs gegeven om een goede basis te leggen voor het neerzetten van een portret. Het schilderen van een portret lijkt heel lastig, maar met wat houvast kan je een heel eind komen. Absolute gelijkenis gaan we niet nastreven. Er kan ook een treffend beeld neer worden gezet als we het portret op een andere manier benaderen. We gaan met potlood, verf en pastels werken. In het Experience Centre is al het materiaal aanwezig, daarom hoef je niks mee te nemen. En ervaring is niet vereist!

Zaterdag zal Siona Snel (www.atelieroorsprong.nl) in de ochtend rond het thema ‘Skyline’ een workshop geven met de nieuwe Acrylic Ink, Talens Ecoline en Amsterdam Acrylverf. We gaan aan de slag met collagetechnieken, daarnaast voegen we materialen toe als zand tot papier!

‘s Middags zal Siona haar tweede workshop geven: ‘Acrylic Pouring’. We gaan verf gieten. Door verf op een speciale manier te verdunnen wordt het heel vloeibaar of zelfs transparant. Een verbluffend effect waarbij je elke keer weer een ander resultaat krijgt.

Voor de workshops van Siona is eveneens geen ervaring vereist!

Het Experience Centre is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (gratis parkeergelegenheid).

Aanmelden voor de workshops:
www.royaltalensexperience.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?