Een nieuwe Zalige Zondag in De Theaterloods

13 maart 2016, van 12:00 tot 16:15, Radioweg 1, (gebouw G), Radio Kootwijk

Door Agenda

Zalige Zondag met try-out ‘Camping Jokkmokk’ in De Theaterloods
Een nieuwe theatervoorstelling van Productiehuis Plezant

Op zondag 13 maart 2016 vindt in De Theaterloods in Radio Kootwijk weer een Zalige Zondag plaats. Die middag wordt door Productiehuis Plezant een try-out gespeeld van een nieuwe voorstelling die in coproductie met Radboud Universitair Medisch Centrum is gemaakt:
Camping Jokkmokk, kampvuurgesprekken voor medici en managers’

De theatervoorstelling geeft een spraakmakende inkijk in de wereld van de zorg. Een wereld die ons allemaal aangaat. Geïnspireerd door vele gesprekken met en persoonlijke verhalen van medici en managers. Over de zin en onzin van innovaties binnen de zorg, te hoge kosten en ingrijpende dilemma’s. Over leven of dood, geluk of ongeluk.

Camping Jokkmokk is het verhaal over vier veertigers en studievrienden die met elkaar de balans opmaken in werk, leven en liefde. Een ervaren chirurg, een ambitieuze zorgmanager, een medisch-technisch innovator en de verpleegkundige die filosoof werd en nu met sabbatical is. De scheurtjes van jaren zware belasting en onvervulde dromen zijn inmiddels bij een aantal van hen zichtbaar geworden. De mannen gaan ver van huis om midden in de natuur ‘een reis naar binnen’ te maken. Wat ze niet voorzien is dat een vijfde persoon zich gaat mengen in hun gesprekken….en hoe. ‘Zij’ kampeert toevallig naast hun tentje…

Het programma op 13 maart:

12.00 uur Lunch (optioneel)
13.00 uur Wandeling (optioneel)
14.30 uur Voorstelling
16.15 uur Borrel

Parallel aan de voorstelling is er voor 4-12 jarigen een speciaal kinder-programma.
Kaarten voor de Zalige Zondag zijn te bestellen via www.detheaterloods.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?