Nieuwjaarsbijeenkomst Ateliers Apeldoorn met een verrassing

12 januari 2018, om 19:00, Veldkamp Thuis, Stationsstraat 110, 7311 MJ Apeldoorn

Door Agenda

Zoals te doen gebruikelijk houdt de Stichting Ateliers Apeldoorn haar Nieuwjaarsbijeenkomst bij een van haar sponsoren. Dit jaar gaat dat gebeuren bij  Veldkamp Thuis, ‘de échte binnenhuis adviseur’ aan de Stationsstraat nummer 110, sinds 2017 sponsor van de Stichting Ateliers Apeldoorn. Arie Otten, een van de leden van de Ateliers Apeldoorn, heeft Veldkamp weten te enthousiasmeren voor kunst in bredere zin. Het werk van Arie verrijkt siert sinds enige tijd in de zaak en weet zo de sfeer in de winkel te vergroten, door echte kunstwerken van lokale kunstenaars te tonen. De combinatie van design meubelen en kunst geeft zo een eigen meerwaarde. Bij de geïsoleerde presentatie in de eigen galerie ontbreekt deze dimensie. Zo is het idee geboren om werk van leden van de ateliers ten toon te stellen op beide verdiepingen van de zaak. Aanstaande vrijdag 12 januari zijn de werken van 15 leden voor het eerst te zien, onder het genot van een hapje en een drankje.

De volgende 15 kunstenaars nemen deel aan dit initiatief: Teun Renes, Sybren Rodenhuis, Ton van Kooten, Wim Streep, Abdel Karim, Arie Otten, Astrid Ufkes, Kees Woestenenk, Milena Tlusta, Riks Vos, Doortje de Vries, Teja Bottema, Wilma Stegeman, Gera Zoet en Karla Kassenaar.

Teun Renes, Arie Otten en Karla Kassenaar hebben zich afgelopen maandag 8 januari gewijd aan de inrichting van deze expositie. De werken zullen enige maanden te zien zijn op de gebruikelijk openingstijden van de woonwinkel.

Iedereen is van harte welkom om gezamenlijk het nieuwe jaar te vieren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?