Nieuwjaarsborrel met boekpromotie in Galerie PS20

7 januari 2016, om 19:00, Galerie PS20, Stationstraat 45A, Apeldoorn

Door Agenda

Op donderdag 7 januari is de presentatie van het boek ‘Het geloof van Oranje’ met als ondertitel: Vrijheid , Verbondenheid, Tolerantie, Uitgegeven U2pi Den Haag.

Het boek is een journalistiek/artistieke samenwerking tussen de Nederlandse royaltyschrijfster en onderzoeksjournaliste, Marianne Visser van Klaarwater en de Caribisch Nederlands bekende kunstschilder Gustave Nouel
In Galerie PS20 loopt momenteel een expositie met schilderijen van Gustave Nouel geïnspireerd door het thema ‘Zwangerschap’. Hij volgde het hele zwangerschapsproces van Zuleika Coffie, een Arubaanse actrice en beroepsmodel en legde dat vast in 33 schilderijen. Marianne Visser van Klaarwater uit Haarlem zal, aansluitend op dit thema, een lezing houden over ‘Het moederschap binnen het Huis van Oranje-Nassau’.

Daarnaast is er aandacht voor de ‘Be Splendour’ collectie van ontwerpster Monica L. Daleman uit Hoogeveen .en de jonge veelbelovende modellen Milena Vis, André Sambo en Harald Pot, allen getraind door actrice/model Zuleika Coffie uit Amsterdam .
Van de Curaçaose kunstenares Margarita Gressman uit Dordrecht zijn originele sieraden gemaakt van papier in de vitrines te zien.

Na de algehele presentatie bestaat de mogelijkheid het boek ‘Het geloof van Oranje’ aan te schaffen en te laten signeren.

De expositie ‘Zwangerschap’ van Gustave Nouel is t/m 31 januari a.s. te zien in Galerie PS20.
Iedereen is op donderdag 7 januari a.s. vanaf 19.00 uur welkom bij Galerie PS20, Stationstraat 45A, te Apeldoorn. Meer informatie op 06 28932293 (Bert Diks)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?