Nieuwjaarstoost met boswachters en warme chocolademelk

3 januari 2016, van 11:00 tot 16:00, Open erf aan de Vrijenbergweg 24B

Door Agenda

http://www.dichtbij.nl/

Natuurmonumenten heet u ‘Warm welkom’ op de eerste zondag van het nieuwe jaar. In verschillende natuurgebieden van Natuurmonumenten verwelkomen de boswachters de natuurliefhebbers met een gratis kopje warme chocolademelk en een toost op een mooi nieuw jaar.
Passie voor natuur

Hans van Dijk: ‘Het is een leuke manier om met bezoekers in gesprek te komen en onze passie voor natuur en cultuur te delen. Deze eerste zondag van het nieuwe jaar leent zich er uitstekend voor om juist met deze liefhebbers bij te praten. We staan klaar met een volle pan warme chocolademelk en hopen op veel bezoekers!’

Slaafvrije chocolademelk van Tony ’s Chocolonely

Natuurmonumenten slaat deze dag de handen ineen met de Nederlandse producent van slaafvrije chocoladeproducten, Tony ‘s Chocolonely. Want bij een winterse natuurbeleving smaakt eerlijke chocolademelk natuurlijk het beste. Zo beginnen de bezoekers van “Warm welkom” het nieuwe jaar in ieder geval goed.

Komt dat zien!
Natuurmonumenten nodigt liefhebbers van harte uit om op zondag 3 januari langs te komen om van de omgeving te genieten. Op het open erf de groote modderkolk in Loenen (gld) staan de boswachters klaar met een heerlijke mok warme chocolademelk om het nieuwe jaar goed in te luiden. Vanaf hier beginnen verschillende wandelroutes die zelfstandig gelopen kan worden.

Kijk voor de overige locaties op nm.nl/warmwelkom

Bijzondere actie?
Boswachters staan klaar om u informatie te geven over Natuurmonumenten, open erf de groote modderkolk of over brandrode runderen, een zeldzaam runderras in Loenen (gld). Er zijn kalfjes om te knuffelen en je kunt er popcorn te maken.

Wie, waar en wanneer?

Voor wie: Alle natuurliefhebbers, van klein tot groot

Datum: zondag 3 januari 2016
Tijdstip: Van 11:00 uur tot 16:00 uur

Waar: Open erf aan de Vrijenbergweg 24B, 7371 AA Loenen (gld)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?