Nijntje, de Musical

5 mei 2012, van 14:00 tot 15:00, Schouwburg Orpheus

Door Randy Gasper

Iedereen houdt van Nijntje! In deze muziekvoorstelling voor jong en oud komt Nijntje tot leven. Met de andere leden van de familie Pluis beleeft Nijntje van alles: verkleedpartijtjes, een dagje naar het strand en een gezellig verjaardagsfeest. Gaat ook de grootste wens van Nijntje in vervulling?

Net als tien jaar geleden is deze voorstelling een feestje van herkenning voor liefhebbers van de verhalen van Dick Bruna. De puntige liedteksten van Ivo de Wijs, de levendige muziek van Joop Stokkermans en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijk middagje theater!

Producent: Stichting (Inter)nationale Producties.

Kleur of knutsel & win! 

Lever één van de Nijntje-kleurplaten in bij Orpheus en maak kans op mooie prijzen! Lever je kleurplaat uiterlijk 5 mei bij de voorstelling in.

Of stuur een foto in van jezelf met Nijntje oren en maak kans op de CD van Nijntje de musical. Je eigen Nijntje oren kun je afhalen aan de kassa van Orpheus op maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur. Insturen kan via info@orpheus.nl, @theaterorpheus op Twitter of via www.facebook.com/theaterorpheus en kan t/m 5 mei 2012.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?