nk meerkamp

19 mei 2013 - 20 mei 2013, atletiek Apeldoorn AV34

Door Agenda

http://www.nkmeerkamp.nl/

Nederlands kampioenschap meerkamp bij AV’34 Tijdens het Pinksterweekend 19 en 20 mei staat atletiek Apeldoorn weer voor een belangrijk atletiekevenement.
Het Intersport NK meerkamp is voor senioren en junioren A en B. Onze eigen favoriet Eelco Sintnicolaas zal niet deelnemen i.v.m. een belangrijk internationaal toernooi in Oostenrijk.
Maar AV’34 heeft natuurlijk wel weer een paar andere kanshebbers bij de senioren zoals Bas Markies en Adriaan Saman.
Bij de A en B junioren gaan de AV’34-ers Ruben van Dijk, Enahoro Ituah en Melissa de Haan mogelijk ook voor podiumplaatsen.
Andere kandidaten  Van buiten Apeldoorn zijn Tim Dekker van AV Gouda bij de mannen senioren en bij de jongens A Menno Vloon de grootste kanshebbers.
Laatst genoemde werd onlangs in Omnisport Apeloorn Nederlands indoor kampioen bij de junioren met een punten totaal als Eelco Sintnicolaas destijds als A junior.
Bijprogramma is een meerkamp voor C en  D junioren.
Uiteraard komen in het bijprogramma toekomstige talenten van AV’34 aan bod en is dit alvast een voorproefje voor het groter werk in hun latere atletiekjaren.
AV’34 doet er alles aan om grote evenementen naar Apeldoorn te halen en daarmee atletiek te promoten en te laten zien hoe gaaf deze tak van sport is.
Daarom is de entree gratis voor jong en oud.
Op de 2e dag (maandag 20 mei) is er ook nog vanaf 12.00 een gastenprogramma met, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje, een korte workshop over de meerkamp.
Geïnteresseerde bedrijven, klein of groot, zijn daarbij welkom.
Wel eerst even contact opnemen via p.vanrijn@av34 (voorzitter AV’34).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?