No Tomatoes Zeepkistenrace Festival

29 mei 2014 - 22 mei 2014, het Orderbos

Door Redactie

No Tomatoes Zeepkistenrace Festival

Nederlands grootste kinderzeepkistenrace vindt op 29 mei aanstaande, Hemelvaartsdag, plaats in Apeldoorn. De locatie van de vijfde editie van het No Tomatoes Zeepkistenrace Festival is wederom het Orderbos aan de rand van Apeldoorn.

Groots festival

Naast de Zeepkistenrace zijn er dit jaar twee Festivalterreinen met stoere activiteiten! Ook als je niet meedoet met de race moet je die dag in het Orderbos zijn. Zo is er een leuke hoek waar je kan timmeren en zagen. Maar je kan ook tutten en op de foto. Er is een speelterrein, grote stormbaan, DJ workshop, schminkhoek, sportieve activiteiten, cupcake-versieren, een pitstraat, een skelterrace (met eigen of gehuurde skelter) en gezellige kraampjes van winkeliers. Trialclub Apeldoorn geeft op het festivalterrein diverse trial demonstraties. Tijdens deze spectaculaire demonstraties rijden zij over diverse hindernissen en laten zij jou een kijkje nemen in de wereld van trial.

Dit vijfde jaar pakken we extra uit, met een speciaal terrein waar zowel voor de gezinnen maar ook wel een beetje extra voor de autominnende papa’s het nodige te smullen valt.

Special cars area

Diverse Apeldoornse autobedrijven laten hun TOP automobielen zien! Denk daarbij aan de allernieuwste Citroen C4 Cactus (dan net op de markt), de Peugeot RCZ, de nieuwe SKODA Yeti, het nieuwste model van Saab en nog vele andere blitse gave bakken om van te smullen. Ook zijn er rallywagens, legervoertuigen, oldtimerbussen, en motoren! Teveel om op te noemen allemaal.

Er is op dit grote terrein ruimte vrijgemaakt voor bezoekers die met hun oldtimer/mooie kist komen en wel of niet meedoen aan de Mooie Kisten Rally 2014.

Tot slot is er op het terrein een heuse kofferbakverkoop georganiseerd onder de noemer “OUDE MEUK IS LEUK!”!! Aanmelden voor de kofferbakverkoop kan nog tot en met 28 mei aanstaande via de website www.zeepkistenracefestival.nl.

Nog meer nieuwe activiteiten

Ook nieuw dit jaar is de skelterbaan, waarbij ook de eigen skelter mee kan naar het bos. Langs het parcours is er ook vermaak en over het parcours komt een heuse parade voorbij met allerlei gekkigheid. Niet gek genoeg? Dan kun je ook nog op een Segway.

Parade Optocht

Tussen de races door vinden er twee Parade optochten plaats over het circuit. Dit wordt een verrassende bonte optocht van steltlopers, dieren, bijzondere wagens, muziek en natuurlijk onze ‘sterren’: de zeepkisten!

Genieten op het terras

Ook voor de papa’s en mama’s is het extra genieten! Schuif aan op een van de gezellige horecaterrassen voor overheerlijke koffie, lekkere broodjes, hapjes en drankjes en als afsluiting een barbecue (slecht € 15,- p.p). Vanaf circa 16.00 uur live DJ vanaf verrassende plek op het terrein!

Alle ingrediënten voor een gezellige familiedag met natuurlijk spektakel van de zeepkistenrace!

De presentatie van de dag is in handen van Fulco de Deken.

De toegang is gratis, voor diverse activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Kortom het wordt 29 mei weer een groot feest in het Orderbos.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?