Nocturnal Animals in het kader van Boek & Film in Gigant

14 maart 2017, om 19:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €11.00/9,00

Door Agenda

Tijdens Boek & Film op dinsdag 14 maart wordt de boekverfilming Nocturnal Animals naar de roman Tony and Susan van Austin Wright in Gigant vertoond. De avond begint zoals altijd om 19.30 uur met een inleiding door filmdocent Harry Peters; kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant en via www.gigant.nl. Boek & Film is een samenwerking tussen CODA en Gigant en biedt liefhebbers van goede literatuur en de betere films de gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien waarvan de boeken uiteraard te leen zijn in CODA Bibliotheek.

Het verhaal

Nocturnal Animals vertelt het verhaal over Susan Morrow en haar man Hutton die een luxueus maar onbevredigend leven leiden. Als Hutton weer eens een weekend weg is op een van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een anoniem pakje. Het is een boek Nocturnal Animals dat geschreven is door haar ex-man Edward Sheffield met wie ze al jaren geen contact meer heeft. Edward vraagt Susan het boek te lezen en om vervolgens contact met hem op te nemen. Een boek dat is opgedragen aan haar…

De avond

Filmdocent Harry Peters begint de avond om 19.30 uur met een korte inleiding; u krijgt hierbij een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur. Na deze introductie gaat u samen de film kijken.

Meer Boek & Film?

Er staan voor dit seizoen nog twee data gepland die u alvast in uw agenda kunt noteren: 11 april (Fai Bei Sogni) en 2 mei (The Circle). Houd voor het laatste nieuws de website of facebook-pagina van CODA en Gigant in de gaten.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online te bestellen via www.gigant.nl. Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?