Nominaties bekend voor Business Event gemeente Apeldoorn

29 september 2014 - 17 juli 2014, om 20:00, Orpheus, Apeldoorn

Door Redactie

Kunstmeel.nl

Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Angelique Hommes-Kuijer, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Apeldoorn bekend gemaakt.

Een zogeheten voordrachtcommissie bestaande uit Simon van Wieren, Henry van Hattem, Ronald van Wetering, René Paerl, Jeroen Altena, Hans van Norel, Theo Cieremans, Fleur Heinz, Pedro Heuvel en Ben van Brummel, heeft in de afgelopen maanden uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen. De jury heeft uit deze voordrachten zorgvuldig een selectie gemaakt:

Rabo Starter van het Jaar

Hospitainer – Rolof Mulder
Passtore – Pascal van de Bunte
Traiteur Delicat – Dave Wienk

MKB en Detailhandel

Agrozone BV – Cees de Haan
Arroca BV – Jan Wout Hulstein
Banketbakkerij Maassen – Gé Hendricksen

Industrie en Dienstverlening

Divitel – Hans Kornmann
De Cantharel – Jeroen van der Veen
Hollander Techniek – Erik Hollander en Emmy Hollander

Samen met de overige juryleden; Jan Brouwers, Dirk Schut, Mike van Woudenberg en Jaap Fluit, staat de juryvoorzitter voor de taak om uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaars per categorie uit te kiezen.

Ruben Nicolai

Het Business Event gemeente Apeldoorn vindt 29 september a.s. plaats in Theater & Congres Orpheus. De presentatie is in handen van de bekende televisiepresentator en cabaretier Ruben Nicolai. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën. Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?