Nu in CODA Winkel: unieke broches van Moniek Vierling

14 december 2016 - 16 december 2016, van 10:00 tot 17:30, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Openingstijden CODA Winkel: dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.30 uur, zaterdag van 10.00-17.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur | Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Speciaal voor CODA heeft Moniek Vierling (1988, Eindhoven) een broche ontworpen die vanaf vandaag in CODA Winkel te koop is. De broche is gemaakt van kunststof en is in verschillende kleuren blauw te verkrijgen, oplopend van licht naar donker. Iedere broche is uniek: Vierling maakte slechts één exemplaar van de verschillende nuances blauw die ze voor dit ontwerp gekozen heeft.

“Blauw staat voor vertrouwen, gelijkvormigheid, eerlijkheid en vrede – verschillende elementen voor vriendschap. De collectie broches die ik voor CODA ontworpen heb, zijn in vorm identiek maar verschillen in kleur waardoor iedere broche uniek is. Zoals ook ieder persoon uniek is, ook in vriendschappen”, aldus Moniek Vierling. “De ovaal-ronde vorm staat voor mij ook voor de eenheid die je als vrienden vormt.”

Als materiaal heeft Vierling gekozen voor kunststof dat een keramiek uitstraling heeft. Middels twee pinnen kan de broche op het kledingstuk bevestigd worden. De broche is uitsluitend in CODA Winkel te koop en kost € 85,00. Kijk op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden voor het actuele overzicht, ook tijdens de feestdagen.

Moniek Vierling

Moniek Vierling (1988, Eindhoven) studeerde aan de Maastricht Academy of Fine Arts & Design. Hier volgde zij de opleiding Sieraadvormgeving en studeerde af met haar collectie ‘The Little Ones’ in 2015. Deze collectie is opgebouwd vanuit haar fascinatie voor visuele veranderingen bij kevers. In haar collectie werkt zij met verschillende soorten materialen die een abstract beeld weergeeft van de kever, met als thema imponeren en camoufleren. Meer over haar en haar werk is te zien op www.moniekvierling.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?