Officele opening Kasteel Spelderholt

22 april 2017, van 10:00 tot 16:00, Parc Spelderholt, Spelderholt 9, Beekbergen

Door Agenda

Op zaterdag 22 april vieren we de heropening van Kasteel Spelderholt voor de mensen uit de omgeving van Beekbergen en Apeldoorn. Het Kasteel is afgelopen maanden van binnen flink opgeknapt en nu een sfeervolle plek voor vergaderingen, feesten en trouwerijen.

Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom en wordt ook hier de innerlijke mens niet vergeten.

Algemene informatie Kasteel Spelderholt.
Gelegen op een prachtig landgoed, ligt Kasteel Spelderholt. Rijk aan historie en omringd door natuur.
Het kasteel beschikt over riante – aan elkaar te koppelen- multifunctionele ruimtes. Bovendien heeft de omgeving van het kasteel u ook veel te bieden. Ontspannen of sportieve activiteiten op het landgoed of netwerken op het terras of in de kasteeltuin. Een mooie luxe tent aanbouwen in de kasteeltuin is altijd mogelijk zodat u ook met grote groepen bij ons terecht kunt. Laat u door de rust en de innemende bediening in een onderscheidende gelegenheid verleiden.

Vergaderen, confereren of een feestelijke bijeenkomst houden op een wel héél bijzondere plek? Dat kan op Parc Spelderholt. Daar staat een prachtig kasteel waar zelfs de koninklijke familie nog heeft gelogeerd. Achter de dikke muren ligt een rijke historie. Tussen de bomen van het rustgevende bos ligt ook het Spelderholt Hotel. Maar dat maakt een en ander nog niet zo heel bijzonder. Wat het echt speciaal maakt is dat het kasteel en het hotel mede worden gerund door de studenten van de Academie Spelderholt – de academie waar jongeren met een functie beperking opgeleid worden voor functies in de hotellerie, verzorging, administratie en evenementen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?