Officiële opening KEYMUSIC Apeldoorn

29 oktober 2016, om 13:00, KEYMUSIC Apeldoorn, Asselsestraat 61

Door Agenda

KEYMUSIC, de grootste winkel voor muziekinstrumenten en geluidsapparatuur in de Benelux, opent 29 oktober officieel haar nieuwe filiaal in Apeldoorn. Met de komst van de achttiende winkel is KEYMUSIC beter bereikbaar voor iedereen in HEEL Nederland om zijn of haar muzikale hobby of carrière verder te ontwikkelen.

Met KEYMUSIC Apeldoorn is er weer een plek in deze mooie stad waar musici terecht kunnen voor het ontdekken, uitproberen en aanschaffen van muziekinstrumenten en muziekapparatuur. Deze nieuwe winkel bevindt zich in het hart van Apeldoorn en is daarom prima te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Onder de bevlogen leiding van Mark van der Ende bieden we een compleet assortiment muziekinstrumenten en geluidsapparatuur voor muzikanten, producers en dj’s uit Apeldoorn en omgeving. Gerrit Scholten en Rik Pullen completeren dit team van specialisten.

De winkel is een zogenaamde City Store, wat wil zeggen dat er een zeer ruim assortiment is aan gitaren, drums, digitale piano’s, DJ-gear en nog veel meer. De City Store zit qua grootte precies tussen de kleinere Express Store en de grotere Experience Store in.

Feestelijke opening op 29 oktober
De opening van de winkel mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te komen genieten van topartiesten als Waylon, Leonie Meijer, Maurits & Maarten en verschillende DJ’s. Bovendien kunt u profiteren van 10% korting op alles in de winkel. (m.u.v. Behringer en Pioneer 5%).

Tot 29 oktober!!!

KEYMUSIC Apeldoorn
Asselsestraat 61
7311 ED Apeldoorn
Tel. 055-2014102
apeldoorn@keymusic.com
www.keymusic.com/apeldoorn

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?