Old Ni-js in Boerderij Beekbergen

28 november 2014 - 12 november 2014, om 21:00, Boerderij Beekbergen

Door Redactie

Boerderij Beekbergen

Oud nieuws in de krant? Dat lees je niet vaak. Aan de andere kant: “nieuw nieuws” is dubbelop, een pleonasme heet dat. Het zal de mannen van Old Ni-js allemaal een worst zijn, ze komen gewoon weer optreden in De Boerderij! Op vrijdag 28 november om precies te zijn en dat ze de tent weer op zijn kop gaan zetten, dat staat vast. Zeker en vast! De reserveringen komen al massaal binnen, en dat terwijl er nog geen berichtje aan gespendeerd was. De trouwe fans weten allang dat de mannen er weer aan komen. Van heinde en verre stromen voor Old Ni-js de bezoekers naar De Boerderij.

Han Mali (drums, zang), Willem Terhorst (bas, zang), Ferdi Joly (gitaar, zang) en Gerard de Braconier (gitaar, zang) hebben hun sporen verdiend met een lange geschiedenis in de Nederpop en elk optreden komen er natuurlijk wel nummers van Normaal en Boh Foi Toch voorbij (Old). Maar de ambities groeien nog dagelijks en de mannen zijn van plan nog heel lang plezier te maken op het podium (Ni-js). “Ieder optreden is weer een feestje voor ons en wat blijkt: het publiek is het daarmee eens!” verwoordt De Braconier treffend.

Je kunt je kaarten aan de deur kopen, maar ook bij Primera De Damper in Beekbergen, cafetaria De Meerpaal in Apeldoorn of tijdens het donderdagavondcafé in De Boerderij. Bovendien kun je online kaarten reserveren via de site www.boerderijbeekbergen.nl Tot snel!

Waar: Boerderij Beekbergen
Wanneer: vrijdag 28 november
Hoe laat: 21.00 uur tot de kleine uurtjes
Wat kost dat: 10 euro
Let op: i.v.m. de nieuwe alcoholwet is dit een 18+ evenement

Een actueel overzicht van alle evenementen, de laatste nieuwtjes en alle andere info is altijd beschikbaar op www.boerderijbeekbergen.nl en www.facebook.com/boerderijbeekbergen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?