Rabobank Ondernemersavond

2 oktober 2012, van 18:45 tot 23:00, Orpheus

Door Redactie

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Rabobank Apeldoorn en Omgeving ook in 2012, op dinsdag 2 oktober 2012, de Ondernemersavond voor haar zakelijke relaties in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Dit jaar staan wij stil bij het belang van het inspelen op (markt)ontwikkelingen. Een onderwerp dat wij samen met lokale ondernemers hebben gekozen en dus leeft bij veel ondernemers. Je moet jezelf en je bedrijf ontwikkelen om te kunnen overleven. Het is een must! Stilstand is achteruitgang. Ook, of misschien wel juist, in het huidige economische klimaat. Innoveren, vrij denken, luisteren naar klanten; het kan allemaal helpen de concurrentie net dat stapje voor te blijven.

Laat u inspireren

Het belooft een inspirerende avond te worden en we zijn er trots op dat wij twee zeer bevlogen sprekers de heren Adjiedj Bakas en Lex Beins mogen verwelkomen.

Adjiedj Bakas
Volgens NIMA de invloedrijkste trendwatcher in Nederland en Management Team riep hem onlangs uit tot een van de 25 creatiefste Nederlanders.
Lex Beins
Zette zijn eerste bedrijf op tijdens zijn dienstplicht en bouwde een lokaal reisbureau uit tot CheapTickets.nl, met een omzet van 200 miljoen euro.

Lokale ondernemers aan het woord

Ook worden drie lokale ondernemers belicht die het roer hebben omgegooid. Well Global Solutions, Autobedrijf Dijkgraaf en BVA Auctions  vertellen over hun aanpak en opgedane ervaringen.

Vragen en aanmelden

Heeft u vragen waar een van de sprekers wellicht een passend antwoord op kan formuleren of over kan adviseren? U heeft de mogelijkheid  een vraag te stellen als u zich aanmeld of stel uw vraag via Twitter met vermelding van #blijvenontwikkelen of @RaboApeldoorn.

Bent u ondernemer en bankiert u bij Rabobank Apeldoorn en Omgeving? Mis deze avond niet en meld u voor woensdag 26 september aan!

U kunt zich hier aanmelden.

Het programma

18.45 uurDe deur staat open
19.30 uurWelkom door Ronald van Wetering
19.45 uurAdjiedj Bakas over de laatste marktontwikkelingen
20.15 uurLex Beins over het succes van CheapTickets.nl
20.45 uurLokale ondernemers vertellen hun verhaal
21.15 uurNetwerkborrel
23.00 uurAfsluiting van de avond

De Ondernemersavond vindt plaats in de Wegenerzaal van Schouwburg en Congrescentrum Orpheus, Churchillplein 1 in Apeldoorn. Wij ontvangen u graag op dinsdag 2 oktober vanaf 18.45 uur in het Grand Café. Deze is bereikbaar via de ingang aan de Westzijde. Uiteraard kunt u gebruik maken van de parkeergarage. U ontvangt van ons een uitrijkaart.

Heeft u andere vragen of wilt u een van onze medewerkers persoonlijk spreken? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 18.00 uur telefonisch bereiken via (055) 578 48 89 of per mail via bedrijven@apeldoorn.rabobank.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?