Onderwegkerk Hoog Soeren weer van start in de zomermaanden

8 juni 2014 - 31 augustus 2014, van 09:00 tot 11:00, Kapel van Hoog Soeren

Door Redactie

Kapel van Hoog Soeren

Op alle zondagen in de maanden juni, juli en augustus worden in de Kapel van Hoog Soeren de zogenaamde Onderwegkerkdiensten gehouden. Deze oecumenische diensten duren ongeveer een half uur en zijn bedoeld om ook in de vakantieperiode een tijd van bezinning te kiezen. Deze mogelijkheid wordt (al sinds 1966) geboden door voorgangers, organisten en commissieleden die zich hiervoor op vrijwillige basis inzetten.

Vakantiegangers in en rondom Apeldoorn, maar ook ‘thuisblijvers’ zijn welkom om 09.00 of 11.00 uur. Aan het eind van de dienst wordt een schaalcollecte gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor een goed doel die meestal ver buiten ons land ligt, maar wat een initiatief is van mensen die in Apeldoorn of omgeving wonen. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor een project in Kenia van Stichting God Bless You homes

Een particulier initiatief van Ria en Wim Hart uit Ugchelen.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?