Onderzoek naar ICT-werkgelegenheid in Apeldoorn

25 april 2012 - 21 juni 2021, van 14:00 tot 17:30, ROC Aventus

Door Redactie

Inez Pleizier

Op woensdagmiddag 25 april komen bedrijfsleven, onderwijs en overheid bijeen om de gezamenlijke kansen op het gebied van ICT in de regio Apeldoorn te onderzoeken. De ervaring van het innovatieve bedrijfsleven in deze regio vormt hierbij een belangrijk startpunt. De focus ligt op het vergroten en bevorderen van de inzetbaarheid van ICT-werknemers in de regio Apeldoorn.

Nathan Stukker, wethouder Economische Zaken van Gemeente Apeldoorn, opent de netwerkbijeenkomst, die tot stand is gekomen door gezamenlijke inzet van Gemeente Apeldoorn, ROC Aventus en Saxion. Deze wordt van 14.00 tot 17.30 uur gehouden bij ROC Aventus in Apeldoorn. Dagvoorzitter is Theo Huibers, lector Media Technology Design van Saxion. De organisatie is in handen van Expertisecentrum Wittec.

Expertisecentrum Wittec
Saxion werkt met onder andere ROC Aventus, UWV en ECABO (schakel tussen mbo en bedrijfsleven) samen in het expertisecentrum Wittec, dat zich richt op het bevorderen van de werkgelegenheid in de Nederlandse innovatie- en ICT-sector. Het centrum volgt trends in technologie en werkgelegenheid en probeert deze op verschillende manieren op elkaar af te stemmen. Wittec presenteert tijdens de bijeenkomst de methode waarmee de gevolgen van ICT-trends op de regionale werkgelegenheid kunnen worden gemeten.

Bijeenkomst bijwonen?
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar s.j.g.elstgeest@saxion.nl.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?