One Direction: Where We Are – The Concert Film

11 oktober 2014 - 12 oktober 2014, om 16:00, JT

Door Agenda

One Direction

De hotste boyband van het moment komt terug naar de bioscoop. Dit jaar gaven de heren van One Direction een spetterende tour met de titel ‘Where We Are’. Tijdens de tour draaiden camera’s om alles op te nemen, speciaal voor de fans. De film Where We Are is op 11 en 12 oktober voor slechts €12,- te zien bij JT Bioscopen.

Over de film

De Britse boys stonden met hun eerste single What Makes You Beautiful binnen een week op nummer 1 in de UK en deze was de snelst verkopende single van 2011. Met hun debuutalbum ‘Up All Night’ slaagde de band erin om op de eerste plaats in de US Billboard Charts binnen te komen, één dag nadat het album uitkwam. Daarmee hebben ze een record verbroken.

Hun tweede album ‘Take Me Home’ kwam afgelopen november uit en zorgt ook weer voor een lekker pop sound. Voor dit album heeft de band samengewerkt met Ed Sheeran, Tom Fletcher van McFly en sterproducer Dr. Luke. Het album stond in vijfendertig landen op nummer 1 en was daarmee het vier na bestverkochte album van 2012. En album nummer drie ‘Midnight Memories’ staat alweer op de planning voor een release op 25 november.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?