Ontdek het activiteitenaanbod in De Maten

25 augustus 2016, van 14:00 tot 17:00, Ontmoetingscentrum De Dreven, Imkersplaats 38, Apeldoorn,

Door Agenda

Op donderdag 25 augustus organiseert het Welzijnsnetwerk Apeldoorn Zuid-Oost een activiteitenmarkt in ontmoetingscentrum De Dreven. Tijdens de activiteitenmarkt kunnen bewoners uit de wijk De Maten en Groot-Zonnehoeve ontdekken wat er te doen is aan activiteiten in de buurt. Diverse professionals en vrijwilligers uit de wijk zijn aanwezig om te laten zien hoe groot het activiteitenaanbod is.

Tijdens de markt kunt u informatie krijgen over de diverse activiteiten uit de wijk, bijvoorbeeld op gebied van ontmoeting, bewegen, eten, creativiteit en ondersteuning. Ook kunt u deelnemen aan verschillende workshops, zoals darten, speksteen bewerken en koken. Voor de kinderen zijn er spelletjes en een springkussen en de jongeren kunnen onder andere terecht bij de Jongerenbus.

Daarnaast gaat het Welzijnsnetwerk graag met u in gesprek over de wijk onder het genot van een kopje koffie. Het welzijnsnetwerk Zuid-Oost bestaat uit beroepskrachten van verschillende welzijnsorganisaties zoals Stimenz, MEE Veluwe, de Kap en Don Bosco. Zij zijn actief in de wijk en op verschillende ontmoetingsplekken in het stadsdeel Zuid-Oost.
De activiteitenmarkt wordt gehouden van 14:00 tot 17:00 uur in ontmoetingscentrum De Dreven (Imkersplaats 38). Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebook-pagina “Welzijnsnetwerk Apeldoorn Zuid-Oost” of kunt u mailen naar welzijnsnetwerkapeldoornzo@gmail.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?