Ontdek zondag 15 februari de historie van Apeldoorn

15 februari 2015, van 14:00 tot 15:45, CODA Apeldoorn

Door CODA

CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief organiseren iedere derde zondag van de maand het arrangement DNA van Apeldoorn. Deze middag staat in het teken van de historie van Apeldoorn waarbij deelnemers onder deskundige begeleiding de geschiedenis van Apeldoorn ontdekken en ervaren.  

Het begin- en eindpunt is CODA Café van waaruit eerst een bezoek gebracht wordt aan De Geschiedenis van Apeldoorn, de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek. Aansluitend begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn waar letterlijk stilgestaan wordt bij prachtige gebouwen en waar deelnemers verrast worden door het DNA van Apeldoorn. Deze boeiende middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie of thee in CODA Café en wordt daar rond 15.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje. De kosten voor dit arrangement zijn € 9,-.

Het DNA van Apeldoorn wordt zondag 15 februari voor de eerste keer in 2015  georganiseerd en is een initiatief van CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief. Aanmelden voor dit arrangement kan nog tot vrijdag 13 februari; u kunt hiervoor een mail sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘DNA Apeldoorn’ en het aantal deelnemers. Geplande data voor 2015 zijn verder nog 15 maart, 19 april, 17 mei, 20 september, 18 oktober en 15 november.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?