Ontmoet bekende kinderboekenschrijvers tijdens het Kinderboekenweekfeest

8 oktober 2016, van 12:30 tot 17:00

Door Redactie

Het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest heeft dit jaar als thema ‘Opa’s en oma’s – voor altijd jong!’ en daarmee is deze editie niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor opa’s en oma’s! Het wordt een te gekke middag met tal van voorstellingen, workshops en activiteiten waarin ook bekende kinderboekenschrijvers een belangrijke rol spelen. Deze keer komen Tosca Menten, Fred Diks, Marius van Dokkum en kinderboekenillustrator Jenny Bakker. Zij hebben speciaal voor deze dag superleuke workshops samengesteld die allemaal iets te maken hebben met het thema.

Luister naar de verhalen van Opa Jan en leer van Marius van Dokkum hoe je een malle opa kunt tekenen, zing en dans met Fred Diks mee met liedjes uit de Koen Kampioen Show of huiver mee in de workshop (7+ jaar) van Tosca Menten over een mislukte opa, enge juffrouwen en een mummie. Wil je zelf je eigen stripverhaal maken, doe dan mee met de workshop van kinderboekenillustrator Jenny Bakker. De workshops worden gegeven in de zalen op de eerste verdieping in CODA Museum en beginnen om 13.45, 14,45 en 15,45 uur. Meer informatie over het programma is te vinden in het programmaboekje dat je onder andere kunt downloaden via www.coda-apeldoorn.nl/feest.

Kaartjes voor dit Kinderboekenweekfeest zijn te koop bij de balie in CODA Museum, bij de CODA vestigingen en in CODA Boekenbus en kosten € 5,- per stuk. Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook iets te drinken en te eten halen in CODA Café! Wil je opa of oma meenemen, loop dan 8 oktober langs onze speciale Opa & Oma-balie en ontvang één kaartje gratis.

Meer weten? Kijk dan op onze website (www.coda-apeldoorn.nl/feest) of volg ons via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?