Ontmoet Cultureel Rusland bij Markant

13 april 2013 - 28 maart 2013, Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn

Door Redactie

Geïnteresseerden in kunst en in het bijzonder de Russische cultuur kunnen hun hart ophalen bij Markant, Centrum voor Kunsteducatie. Tijdens ‘Markant meets Russia’ en ‘De Dag van de Russische Muziek’, beide op zaterdag 13 april, zijn er diverse workshops waarbij de Russische kunst en cultuur centraal staat. Van workshops Russische iconen maken tot het leren van het opmerkelijke Russische alfabet in anderhalf uur. Muziekliefhebbers kunnen meedoen aan één van de vele workshops voor strijkers en dwarsfluitisten. Aanmelden voor de workshops kan tot 8 april via www.markantapeldoorn.nl/rusland

Markant meets Russia
Kinderen kunnen meedoen met de dansworkshop rond Russische sprookjes. Alleen of samen met hun ouders kunnen ze ook kiezen voor het maken van moderne iconen maken of sjaals van textiel.

Volwassenen kunnen kiezen uit een workshop Russisch alfabet in anderhalf uur, column schrijven, keramiek, fotografie, agitprop, iconen en textiel.

Dag van de Russische Muziek
Van jong tot oud, iedereen die een strijkinstrument of een dwarsfluit bespeelt kan zich opgeven voor De Dag van de Russische Muziek. ’s Middags is er een feestelijke muzikale presentatie voor publiek.

Deze dag vindt plaats in het kader van het Nederland-Rusland jaar 2013.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?