Ontmoet elkaar op het Zomerfeest Loenen

19 juni 2016, van 14:00 tot 16:30

Door Agenda

In de binnentuin van de Pluryn-locatie aan de Molenbeek 67 in Loenen zijn op zondag 19 juni van 14.00-16.30 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Zo is er onder andere een grabbelton en er is een schminkkraam voor de kids. En wordt er een gratis loterij gehouden waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Verder staan er op het feestterrein enkele kramen waar bewoners hun zelfgemaakte spullen verkopen.

Ook de kinderen uit Loenen zijn van harte uitgenodigd om op een kleedje hun koopwaar aan te bieden. Aanmelden voor de kleedjesmarkt kan via erossum@pluryn.nl of 06-53534054.
Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Het zomerse terras is de hele middag geopend voor een drankje of vers schepijs. De muzikale omlijsting van het Zomerfeest is in handen van de Diksie Street Jazzband die al wandelend over het terrein voor een vrolijk muzikale noot zorgt.

Op de Pluryn-locatie in Loenen wonen mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. “De bewoners willen het liefst normaal meedoen in de maatschappij”, vertelt persoonlijk begeleider Elly Vos. “Maar de stap naar buiten is voor hen best lastig. Ook de omgeving weet soms niet wat ze kan verwachten. Daadwerkelijk contact leggen, gaat vaak moeizaam. Wij zouden dat graag anders zien.”

Het Zomerfeest Loenen dient dan ook als een opstapje voor het eerste contact tussen de bewoners van de Pluryn-locatie en hun dorpsgenoten.

Zomerfeest Loenen
19 juni, 14.00-16.30 uur
Molenbeek 67, Loenen

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?