Ontmoeting van culturen in de Maten

3 maart 2013 - 26 februari 2013, om 13.30, De Drie Ranken

Door Redactie

Stichting Ontmoeting de Maten

Zondag 3 maart 2013, vanaf 13.30 uur, organiseert in De Drie Ranken, Eglantierlaan 202 te Apeldoorn, Stichting Ontmoeting de Maten (SOM) voor de achtste keer de activiteit  “De Maten in Geuren en Kleuren”.

De ‘Maten in Geuren en Kleuren’ is een jaarlijkse culturele ontmoeting die al zeven maal met succes georganiseerd is.  Het presenteren van aspecten van diverse culturen staat hierin centraal. Bezoekers en deelnemers krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, kennis te maken en ervaring op te doen met aspecten van diverse culturen die er in de Apeldoornse samenleving zijn. De laatste editie werd door  ruim 400 mensen bezocht.

Het thema van de editie 2013  is ontmoeting van culturen, met accent op de Marokkaanse cultuur. Dat zal onder meer tot uiting komen in het optreden van het Marokkaanse Orchestre Ismailia. Het programma wordt om 13.30 uur officieel geopend door wethouder Paul Blokhuis.

Evenals de voorgaande jaren zal het programma van 3 maart bestaan uit drie onderdelen: optredens door dans- en muziekgroepen van diverse culturen, workshops en informatie over culturen en organisaties.

Door het organiseren van deze activiteit wil Stichting Ontmoeting de Maten (SOM) een bijdrage leveren aan het bevorderen van onderling begrip en respect voor elkaar ten gunste van de leefbaarheid in de wijk. Aan deze activiteit werken de kerkelijke gemeenschap de Drie Ranken en het Platform Duurzaam Dialoog Apeldoorn (PDDA) actief mee.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u surfen naar: www.stichtingontmoetingdematen.nl of mailen naar info@stichtingontmoetingdematen.nl of bellen (06 – 15149269).

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?