Oogstfair Het Hoogeland Beekbergen

30 augustus 2012, om 10:00, Van Limburg Stirumweg 19

Door Redactie

Volgend weekend (do. 30 aug., vrij. 31 aug. en zat. 1 sept.) organiseert Het Hoogeland in Beekbergen weer een Oogstfair. In de afgelopen jaren is de gratis Oogstfair uitgegroeid tot een sfeervol evenement tussen zomer en herfst. Drie dagen lang is voor iedereen wat te beleven. Van demonstraties en proeverijen tot een spectaculaire fjordenkeuring, van kraampjes met mediterrane worsten en hammen tot outdoor kleding en laarzen.

Opening
Het laatste weekend van augustus organiseert Het Hoogeland in Beekbergen opnieuw een
Oogstfair. Dit jaar wordt de Oogstfair op donderdag 30 augustus om 10.00 uur feestelijk geopend door Fred de Graaf, voorzitter van de Eerste Kamer. De opening vindt plaats in het Tuincentrum.

Workshops
Tijdens de Oogstfair zijn er, naast tientallen standhouders, diverse demonstraties zoals bloemschikken en pompoensnijden. U kunt ook deelnemen aan een workshop bloemschikken. U gaat dan onder deskundige begeleiding een mooi herfstbloemstuk maken. Deze mag u uiteraard mee naar huis nemen. De workshop kost slechts €15,- en is doorlopend. U hoeft zich dus niet in te schrijven.

Taxatie
Vrijdag 31 augustus staat in het teken van het programma Schatgravers van Omroep Gelderland. Van 10.00 tot 16.30 uur kunt u spullen inbrengen die u wilt laten taxeren. De taxatie is kosteloos.

Fjordenkeuring
Op zaterdag 1 september wordt tijdens de Oogstfair een grote fjordenkeuring georganiseerd. Een fjord is een speciaal paardenras uit Noorwegen, een van de oudste en zuiverste rassen ter wereld. Benieuwd naar deze mooie, speciale paarden en wie er in de prijzen gaat vallen? Kom dan langs tijdens de Oogstfair.

Gratis entree
De Oogstfair wordt gehouden op donderdag 30, vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september en start om 10.00 uur en eindigt op donderdag en vrijdag om 18.00 uur en op zaterdag om 17.00 uur. De Oogstfair wordt gehouden op het terrein van Het Hoogeland: Van Limburg Stirumweg 19 in Beekbergen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerkaartje kost € 2,00. De opbrengst komt ten goede van de bewoners van Het Hoogeland. De entree van de Oogstfair is gratis.

Voor actuele informatie over de Oogstfair kunt u Tuincentrum Het Hoogeland volgen op Facebook: www.facebook.com/TuincentrumHetHoogeland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?