Ook in 2014 weer Afterslag in Gigant

19 januari 2014, Gigant popzaal

Door Agenda

www.gigant.nl

Ook dit jaar waren de tickets voor het Groningse muziekfestival Eurosonic Noorderslag weer binnen no time uitverkocht. Maar geen nood voor iedereen die naast de kaartjes greep. Plato en Gigant organiseren op zondag 19 januari voor de derde maal Afterslag, voor iedereen die toch wil genieten van een mooi aantal highlights uit het Eurosonic Noorderslagprogramma. Vanaf 15:30 tot een uur of 22:00 betreedt een handgeplukte selectie aan bands en artiesten de popzaal en het café aan de Nieuwstraat in Apeldoorn. Kaarten kosten €15,00 en €13,00 voor Gigantleden.Ondertussen zijn The Weatherman (PO), Elephants from Neptune (EST) en The Silverfaces (NL) bevestigd. De komende weken zal het programma van Afterslag 2014 verder aangevuld worden.

The Weatherman
The Weatherman is het alter ego van Alex Monteiro. Zijn muzikale start vond hij in een kerkkoor toen hij zes was. Tien jaar later vormde hij met schoolgenoten een punkrockband en weer tien jaar later was hij klaar met het spelen in bands. Hij sloot zichzelf op in een garage met The Weatherman als eindresultaat. Zijn geluid? Denk aan een mix van Beck en Graham Coxon.

Elephants from Neptune
Zelf noemen ze zich een soul/rock/blues band afkomstig van de zanderige stranden van Neptunes. De vieren olifanten houden wel van geintje, maar hun muziek is rechttoe rechtaan, met een vleugje stonerrock. Iets wat lijkt op hardrockband Bad Company gecombineerd met de uitspattingen van

Dave Grohl.
The SilverfacesTwee jongens, twee meiden. Een beloftevolle jonge band uit Amsterdam/Utrecht speelt zeer aanstekelijke rock met een vleugje psychedelica. Denk aan The Raconteurs en Jack White. Met hun 3e show wonnen ze de A’damse popprijs in november 2013. De rest wordt geschiedenis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?