Orpheus voorstelling: Op stap met Dirk Scheele

18 mei 2014 - 16 april 2014, om 14:00, Orpheus

Door Agenda

Orpheus

Op de boerderij
Dirk woont op een echte boerderij met veel dieren, een hooiberg, een schuurtje en een tractor. Hij heeft het daar erg naar zijn zin, maar het is wel wat stil. Tijd voor een feestje! Via zijn postduif stuurt Dirk uitnodigingen rond. Als alles klaar staat voor het feest wacht hij gespannen tot de gasten komen. Maar de eerste gasten zijn niet de vrienden die hij verwachtte. Natuurlijk zijn ze welkom, maar de dieren van de boerderij beginnen zich langzaam een beetje zorgen te maken… Heeft de postduif wel de juiste brievenbussen gevonden? En komt iedereen op tijd voor het feest?

De nieuwe voorstelling Op stap met Dirk Scheele is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die vanaf september 2012 elke dag uitgezonden wordt op Nickelodeon en Kindernet.

Evenals bij Dikkie dik speelt Dirk deze voorstelling in een prachtig decor samen met een aantal poppenspelers en acteurs. Op deze wijze zet Dirk een prachtige show neer die peuters en kleuters in een grote zaal weet te vermaken, en zoals altijd eindigt met een groot swingend feest.

Zondag 18 mei, 14:00 uur
Rabobankzaal
1e rang: € 15,00
2e rang: € 13,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?