Op vakantie in eigen stad tijdens nieuw evenement ‘Toerist in eigen stad’

16 januari 2016 - 17 januari 2016, van 00:00 tot 23:59, Diverse locaties

Door Agenda

Ontdek je stad als toerist
In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 januari a.s. vindt het evenement ‘Toerist in eigen Stad’ plaats. Als rasechte Apeldoorner nog nooit naar het CODA museum geweest of overnacht in een Apeldoorns hotel of vakantiepark? Dit is je kans! In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 kun je even de toerist uithangen in je eigen stad.
Beide dagen staan in het teken van heerlijk overnachten, culinair genieten en nieuwe ervaringen opdoen tegen aantrekkelijke prijzen. Ruim 25 horeca- en culturele ondernemingen openen hun deuren voor stadsgenoten tijdens dit evenement.

Ontstaan van het evenement
Het idee ontstond vanuit het Toeristisch Platform waarbij Carla Maessen, General manager Bilderberg hotel De Keizerskroon, het landelijke initiatief ‘De Hotelnacht’ aandroeg. Onder de noemer ‘Toerist in Eigen Stad’ is een lokale variant uitgewerkt.
Carla Maessen: ,,Het evenement heeft geresulteerd in een divers aanbod voor de inwoners van Apeldoorn: van een wildobservatie met boswachter inclusief driegangendiner, overnachting in een luxe bungalow tot en met een sushi workshop. De verschillende uitjes worden aan de man gebracht via uitinapeldoorn.nl/toeristineigenstad en zijn rechtstreeks te boeken bij de aanbieder. En leuk om te melden: we doen ook een winactie waarbij we een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen weggeven”.

Remember a Member openingsfeest
Geen evenement zonder opening, en daarom organiseert de Saxion Hospitality Business School het openingsfeest ‘Remember a Member’ bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon op vrijdag 15 januari tussen 18:00 en 20:00 uur! Tijdens deze opening worden heerlijke producten van lokale ondernemers gepresenteerd en kun je nieuwe contacten opdoen en kennis maken met alles wat Apeldoorn te bieden heeft. Kom langs voor een lekker stukje kaas of bier van Apeldoornse bodem, of geniet van een lekker glas wijn van Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?