Op zoek naar een Valentijn met lengte

11 februari 2016, van 20:00 tot 22:00, Pretty Tall Apeldoorn

Door Redactie

De winkel van Pretty Tall en Tough&Tall houden op donderdagavond 11 februari een gezellige en ongedwongen speeddate avond voor lange mensen. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoeten lange mannen en vrouwen elkaar in de hoop hun Valentijn te vinden.

,,We hebben niet de ambitie een datingbureau te worden, maar we vinden het leuk om lange mensen bij elkaar te brengen en willen dat met deze speeddate avond faciliteren”, vertelt eigenaresse Inez Scheper.

Onderzoekers van de Universiteit van Groningen kwamen tot de conclusie dat de gemiddelde vrouw, in de ideale situatie, een partner wil die ruim 20 centimeter groter is dan zij. Maar als je een vrouw bent van 1.80 m of langer, dan is het aantal potentiële partners wat lastiger te vinden. ,,En daarom helpen wij een handje”, vervolgt Scheper. Wij hebben een groot bestand met lange mannen en vrouwen en kunnen ze op deze manier bij elkaar brengen. Want waar vind je anders zoveel leuke lange mensen bij elkaar?”

Op een speeddate avond ontmoet je een groot aantal singles afzonderlijk. Per gesprek kun je in 3 minuten een indruk van elkaar krijgen. Dit blijkt meestal voldoende tijd om elkaar een beetje te leren kennen, zònder het risico op een ongemakkelijke stilte. Als er aan het einde een ‘match’ is, kunnen de stellen vervolgafspraken maken. De stellen die hun Valentijn gevonden maken deze avond kans op een romantisch diner voor 2 op Valentijnsdag bij Restaurant Hof van Bussloo.

Meer informatie over deze speeddate avond en het aanmelden staat op de website www.prettytall.com

Persoonlijk vindt Inez het wel jammer dat er zo’n stigma zit op koppels waarbij de vrouw langer is dan de man. Moet de man dan écht groter en sterker zijn dan de vrouw om haar te beschermen? Dat is toch niet meer van deze tijd. Een grotere vrouw wordt gezien als bedreigend en zou niet goed zijn voor de ego van de man. En veel lange vrouwen voelen zich vaak groot en lomp ten opzichte van hun vriendje en willen dan geen hakken dragen. Inez is van mening dat lange vrouwen juist trots moeten zijn op hun lengte, ongeacht wat de lengte van de partner is. Liefde laat zich niet leiden door lengte.

Datum: donderdag 11 februari / Tijd: 20.00 – 22.00 uur / Locatie: Pretty Tall Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?