‘Op zomerkamp’ bij GIGANT

21 augustus 2018 - 22 augustus 2018, om 9:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

KUNSTKAMP Ga het maken!

Deze zomer kunnen kinderen ‘op zomerkamp’ bij GIGANT. Met KunstKamp biedt GIGANT een creatief weekend voor kinderen met workshops muziek, theater, media/techniek en kunst. Op beide dagen begint het programma om 9:30 uur met een gezamenlijke kickoff, waarna de deelnemers aan de slag gaan met de diverse workshops. De lunch wordt verzorgd en natuurlijk tussendoortjes en drinken. Aan het eind van de dag laten de kinderen die dat willen aan elkaar zien wat ze hebben gedaan die dag. Het is mogelijk 1 dag (€30,-) of beide dagen mee te doen (€50,-). Meer informatie over KunstKamp en aanmelden via: www.gigant.nl.

Muziek workshop door Rebecca Sopacuwa
De workshop voor kinderen die houden van zingen en muziek maken en luisteren! Met Rebecca gaan ze een dag lang alle verschillende mogelijkheden van muziek uitproberen.

Lego Kinderspeeldag door Marco Meijer (i.s.m. CODA FabLab)

Kinderen die houden van media en techniek geven zich op voor deze workshop. Ze bouwen een legorobot en gaan hem ook programmeren.

Theater door Lieke Deelstra

Regisseusse Lieke Deelstra verzint met theaterliefhebbers in 1 dag een toneelstuk. Ze gaan verkleden, verhalen verzinnen, licht bedienen, decors bouwen en toneelspelen.

Kunst door Susan Nieboer

Tijdens deze Kunstworkshop gaan kinderen dingen maken met verf, karton, tape en nog veel meer.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?