Opbrengst Serious Xmas Party 2014 gaat naar Serious Request

20 december 2014, van 20:00 tot 01:00, Gigant

Door Redactie

© Angela Stouten

Voor het derde jaar heeft de Apeldoornse rockband Carve besloten zich weer in te zetten voor de Serious Request. Zij zullen in samenwerking met poppodium Gigant de Serious Xmas Party 2014 organiseren op zaterdag 20 december.

Dit jaar werken er net als de afgelopen jaren weer veel muzikanten en vrijwilligers mee aan een muzikale avond voor een breed publiek. De muziek stijlen variëren van singer-songwriter, pop, rock tot rap en funk. Naast Carve doen dit jaar onder andere t-Spoon, Funky Fools, Mensje van Steen en een aantal andere artiesten mee.

Opbrengts
De gehele opbrengst van deze avond komt ten goede aan Serious Request. Notaris kantoor Schuite De Boer houdt hier een toeziend oog op.

Rode Kruis
Serious Request richt zich dit jaar op meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflict gebieden. Deze vrouwen hebben vaak geen rechten, worden niet gehoord en vaak uitgestoten door de gemeenschap. Het Rode Kruis helpt en bereikt met haar netwerk van miljoenen vrijwilligers, meisjes en vrouwen die met seksueel geweld tijdens conflicten te maken kregen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?