Open asieldag dierenasiel de Kuipershoek

4 oktober 2014, van 11:00 tot 16:00, Dierenasiel Kuipershoek

Door Agenda

Dierenasiel de Kuipershoek

Op zaterdag 4 oktober houdt dierenasiel de Kuipershoek van 11.00 uur tot 16.00 uur haar open asieldag aan de Kuipersdijk 11 te Klarenbeek. Het belooft een informatieve en leuke dag te worden voor jong en oud. U kunt op deze dag een kijkje nemen achter de schermen van het asiel. Hoe ziet de dierenartskamer er uit? Welke katten zitten in de buitenren? Waar bevindt zich het hondenpension? Wat is de quarantaineruimte? Hoe wordt een hond getrimd? Zijn er nog kittens? De antwoorden op al deze vragen weet u na uw bezoek aan het asiel.

Nieuw op de open asieldag is de aanwezigheid van een zeer grote verkoopkraam met vele prachtige nieuwe en tweedehands artikelen, zoals sierspullen voor in huis, knuffels en diergerelateerde producten. Vanzelfsprekend is de opbrengst geheel bestemd voor het asiel.

Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen o.a. worden geschminkt en een egeltje of een uiltje knutselen. Speciaal voor hun konijnen thuis, of voor de konijnen in de opvang kunnen ze een leuk schuil-/voerhuisje maken voor in het hok. Verder is er een springkussen en is Ikki, de Kids for Animals mascotte, aanwezig. De Dierenambulance zal ook te bewonderen zijn. De vrijwilligers vertellen het publiek graag over het werk op de ambulance. Kortom, genoeg te beleven op deze dag. Kom dus langs en maak kennis met de dieren in het asiel!

Tijdens de open asieldag worden geen honden, katten of konijnen uitgegeven. Mocht u interesse voor een dier hebben dan ziet het asiel u graag op een ander moment terug. Er kunnen geen honden meegenomen worden naar het asiel in verband met mogelijke onrust onder de asielhonden. Alvast bedankt voor uw begrip en …….

Tot ziens op zaterdag 4 oktober!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?