Open asieldag dierenasiel de Kuipershoek

3 oktober 2015, van 11:00 tot 16:00, Klarenbeek

Door Redactie

Op zaterdag 3 oktober houdt dierenasiel de Kuipershoek van 11.00 uur tot 16.00 uur haar open asieldag aan de Kuipersdijk 11 te Klarenbeek. Het belooft een informatieve en leuke dag te worden voor jong en oud.
Bezoekers kunnen op deze dag een kijkje nemen achter de schermen van het asiel. Hoe ziet de dierenartskamer er uit? Welke katten zitten in de buitenren? Waar bevindt zich het hondenpension? Wat is de quarantaineruimte? Zijn er nog kittens? De antwoorden op al deze vragen worden duidelijk na het bezoek aan het asiel.

Op deze dag organiseert het asiel ook de Statiegeld Flessen Actie voor de asielkonijnen!
Aan alle bezoekers de oproep zoveel mogelijk lege plastic statiegeldflessen mee te nemen, om het asiel te helpen met de uitbreiding van de konijnenopvang. Het doel, 2000 flessen, levert 500 euro op, wat het asiel wil besteden aan o.a. konijnenschuilhuisjes. Hierdoor kunnen de asielkonijnen lekker lang in de grote rennen verblijven in plaats van in hun hok. Elke bezoeker, jong of oud, die op deze dag 40 statiegeldflessen of meer inlevert, ontvangt een leuk presentje.

Verder zijn tijdens de open dag diverse (verkoop)kramen aanwezig, worden de honden geshowd op de ‘dogwalk’ en kunnen de bezoekers de dierenambulance van binnen en van buiten bekijken. Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen worden geschminkt, een hondenspeeltje maken en knutselen. Er is een springkussen en ook is Ikki, de Kids for Animals mascotte, aanwezig. Kortom, genoeg te beleven op deze dag. Kom dus langs en maak kennis met de dieren in het asiel!

Tijdens de open asieldag worden geen asieldieren uitgegeven. Mocht u interesse voor een dier hebben dan ziet het asiel u graag op een ander moment terug.
Er kunnen geen honden meegenomen worden naar het asiel in verband met mogelijke onrust onder de asielhonden. Alvast bedankt voor uw begrip en …….
Tot ziens op zaterdag 3 oktober!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?