Open Avond bij Toastmasters Apeldoorn

24 september 2014, van 19:30 tot 22:00, Dok Zuid

Door Agenda

Toastmasters

Ideeën en verhalen beter kunnen verwoorden!

Bij Toastmasters Apeldoorn, een non-profit organisatie, kun je in een veilige en vertrouwde setting werken aan je persoonlijke groei. Het programma van Toastmasters geeft je de mogelijkheid om zowel leiderschaps- als sprekersvaardigheden te ontwikkelen. Ieder lid ontwikkelt zich in een tempo dat hem of haar past.

Toastmasters is interessant voor:
– personen met een boodschap of een missie;
– personen met spreekangst;
– personen die zich graag willen ontwikkelen;
– young / senior professionals;

Kenmerkend voor Toastmasters is dat er geen instructeur is: in de leren-door-doen-workshops leren de leden van elkaar door elkaars presentatie op een opbouwende wijze te evalueren. Daarnaast zijn er andere rollen die de leiderschapsvaardigheden vergroten zoals de tijdwaarnemer en de grammaticus. Alle leden ontvangen twee handboeken met elk 10 projecten over communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Waarom veel geld betalen voor een presentatietraining als je voor een fractie van die kosten lid kunt worden van Toastmasters Apeldoorn en nog veel plezier kunt beleven ook? Kom gewoon als gast op onze open avond langs om te ervaren hoe de avond verloopt. U kunt rekenen op een warme ontvangst.

Locatie: Dok Zuid, Apeldoorn
Tijd: inloop vanaf 19.30 uur, open avond 20.00 – 22.00 uur

Aanmelden via email: apeldoorntoastmastersclub@gmail.com. Facebook: www.facebook.com/Apeldoorn-Toastmastersclub. www.toastmasters.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?