Open Dag AGOVV met Dré Hazes

4 augustus 2012, om 13:00, Sportpark Berg en Bos

Door Redactie

Google Maps

Net voor het nieuwe voetbalseizoen weer van start gaat, organiseert AGOVV Apeldoorn haar jaarlijkse Open Dag op 4 augustus 2012. Op een vrije zaterdag, dus voetbalminnend Apeldoorn, nieuwsgierige Veluwenaren en vakantiegasten, voor iedereen is er een warm welkom.

Alle voetballiefhebbers zijn de gehele dag van harte welkom. Spelers en selectie zijn aan het werk tussen het publiek; een vol stadion en een afwisselend programma voor het hele gezin. Dat is de AGOVV Apeldoorn Open Dag 2012.

Aftrap

Al om 10.30 uur stellen we de poorten van het Fly Brazil stadion voor een ieder open. Als eerste staat er om 11.00 uur een wedstrijd van de gecombineerde jeugdopleiding AGOVV/Vitesse D1 tegen de D1 van voetbalvereniging Beekbergen op het programma.

Daarna kan iedereen zien wat er allemaal zoal gebeurt bij een betaald voetbal organisatie. Spannend, boeiend, maar het wordt vooral een gezellige dag uit in Apeldoorn. Er is met zorg een uitgebreid programma voor jong en oud samengesteld. Zo kan iedereen persoonlijk mee beleven hoe de vlag er bij staat in het Fly Brazil Stadion. DJ Chiel zorgt met zijn team voor de gezellige muzikale opluistering van de dag.

Jeugd

Voor de jeugdige supporter is er veel te beleven. Ze kunnen zich prima uitleven op verschillende onderdelen. Van springkussen tot hindernisbaan tot voetbalspelen, er is voor iedereen wat wils.

De jeugd tot en met 12 jaar kan zich tevens aanmelden bij de Kidsclub. De kidsclub vierde onlangs pas haar eerste verjaardag, maar heeft al een aantal geslaagde dagen georganiseerd voor zowel de spelers als de kinderen. Hoogtepunt was de bekerwedstrijd tegen Feyenoord waar ze onder politiebegeleiding het stadion binnen werd geloodst.

Ook is iedereen deze dag in de gelegenheid om op de administratie een seizoenkaart aan te schaffen. Ons paviljoen is open voor een hapje en een drankje en daarnaast zijn er op het terrein buiten diverse mogelijkheden voor een hapje en een drankje.

Oefenwedstrijd

Uiteraard staat voetbal centraal op de Open Dag. Om 13.00 uur vindt de aftrap van de wedstrijd tegen Ter Leede plaats. Als de wedstrijd is afgelopen zullen spelers en staf op het hoofdveld aan het aanwezige publiek worden voorgesteld. Daarna zullen ze op het feestterrein rondlopen om handtekeningen uit te delen op speciale handtekeningenkaarten.

Gratis toegangskaart

Tijdens de open dag kan iedereen een formulier invullen om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van AGOVV. Als dank daarvoor ontvangt men een gratis toegangskaart voor de wedstrijd AGOVV Apeldoorn – SC Telstar op 17 augustus.

Dré Hazes

Na de wedstrijd is er tevens een speciaal optreden van Andre Hazes junior. Laat u verrassen. Het wordt een daverend slotakkoord van een ongetwijfeld zeer geslaagde dag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?