Open Dag Apeldoornse Popschool

5 september 2015, van 00:00 tot 23:59, Jean Monnetpark 59 Apeldoorn

Door Agenda

Bij Apeldoornse Popschool leer jij van ervaren docenten die hun ultieme sporen in de muziekwereld ruiterlijk verdiend hebben. Vanaf les één leuke nummers en geen suffe deuntjes. Je kunt bij APS terecht voor zangles, gitaarles, basles, drumles, keyboardles. Maar niet alleen het leren beheersen van een instrument of zang staat op het lesprogramma. Ook bandcoaching en optreden voor publiek neemt een belangrijke plaats in. Niet verveeld in een ‘net’ zaaltje met mensen die muisstil op hun stoel moeten blijven zitten, nee joh ..  juist ongedwongen. Dat kan klein, in een gezellige omgeving voor ouders en medeleerlingen, als groot op een echt podium, met een vette lichtshow en een dikke geluidsinstallatie voor een paar honderd man publiek!

Op 5 september a.s. is er een OPEN DAG .. neem graag je hele familie, vriendenkring mee om te beleven waar wij voor staan. Om jou graag te bedienen zijn alle proeflessen in september GRATIS!!

We zijn gemakkelijk te vinden zonder parkeerkosten aan Jean Monnetpark 59, 7336BB Apeldoorn. Heb je vragen? info@apeloornsepopschool.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?