Open dag bij Aventus

16 maart 2016, van 16:00 tot 21:00, Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Door Agenda

http://www.zutphen24.nl/slir/w365-c1:1/files_lokaal24/zutphen24/Herbruikbaar/Logos/aventuslogonieuw.jpg

Op woensdag 16 maart organiseert mbo-school Aventus de open dag van 16.00 tot 21.00 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn welkom op de vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens de open dag oriënteren leerlingen zich op een vervolgstudie in het mbo en maken kennis met Aventus. Ook presenteren de nieuwe opleidingen zich.

Met de open dag helpt Aventus toekomstige mbo-studenten bij hun beroepskeuze. Docenten en studenten bieden informatie aan over 200 verschillende beroepsopleidingen en beantwoorden vragen van leerlingen en ouders. Loopbaanadviseurs zijn aanwezig voor leerlingen die nog twijfelen over hun vervolgopleiding. De open dag is ook geschikt om een indruk te krijgen van de sfeer op school en de mensen die er werken en studeren. Van te voren via aventus.nl aanmelden voor de open dag, voorkomt een lange wachtrij.

Nieuwe opleidingen

Wie meer wil weten over de nieuwe opleidingen voor schooljaar 2016/2017, haalt zijn hart op; ook deze presenteren zich op de open dag. In Apeldoorn gaat het om de opleidingen: Automotive After Sales manager (niveau 4), (Junior) Accountmanager (niveau 4) en Allround schoonheidsspecialiste (niveau 4). Ook start hier de opleiding Dienstverlening (niveau 2) met de richtingen Helpende zorg en welzijn, Medewerker sport en recreatie, Medewerker facilitaire dienstverlening.

Opleidingen in Apeldoorn

De open dag van Aventus in Apeldoorn vindt plaats op twee vestigingen. Aan de Laan van de Mensenrechten 500 zijn bezoekers welkom met interesse voor: Economie en Handel, Gezondheidszorg en Welzijn, (Landbouw)Techniek, Automotive en de Laboratoriumopleidingen. Hier vinden zij ook alles over de richtingen Horeca, Toerisme en Recreatie, het Aventus Lyceum (mavo, havo en vwo voor volwassenen) en de Entreeopleiding. Geïnteresseerden in de bouw ontdekken alles over de bouwopleidingen bij Bouwmensen aan de Sleutelbloemstraat 69b.

Opleidingen in Zutphen en Deventer

Ook de vestigingen in Zutphen en Deventer openen hun deuren.

Meer informatie: op aventus.nl staat welke opleidingen waar gegeven worden. Informatie opvragen kan ook via het Service- & Informatiepunt op 0800 – 444 5555.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?